Ο Τόμας Μαρκλ δεν έχει μιλήσει με την κόρη του από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας και φοβάται ότι δεν θα επικοινωνήσει ξανά μαζί του.

«Δεν περιμένω να την ξαναδώ ή να την ξανακούσω», γράφει η βρετανική ταμπλόιντ Sun επικαλούμενη δηλώσεις του. Η 37χρονη Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός Μέγκαν Μαρκλ, η οποία είναι τώρα Δούκισσα του Σάσεξ, παντρεύτηκε με τον πρίγκιπα Χάρι, εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και έκτο στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, τον Μάιο στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Ωστόσο τις προετοιμασίες του γάμου επισκίασε η είδηση ότι ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, πρώην διευθυντής φωτισμού σε σαπουνόπερες και σειρές στις ΗΠΑ, αποσύρεται από τα καθήκοντα που θα είχε στο γάμο ως πατέρας της νύφης επειδή είχε υποβληθεί σε επέμβαση καρδιάς.

Παράλληλα αποκαλύφθηκε ότι ο πατέρας της μέλλουσας τότε νύφης έστησε κάποιες φωτογραφίες με έναν παπαράτσι, το οποίο ενέτεινε το αρνητικό κλίμα γύρω από το πρόσωπό του ενόψει του βασιλικού γάμου της Μέγκαν Μαρκλ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη The Mail on Sunday, ο Τόμας Μαρκλ, ο οποίος ζει στο Μεξικό, περιγράφει πώς έκλεισε το τηλέφωνο στον 33χρονο Χάρι, πριν από τον γάμο, όταν ο πρίγκιπας τον επέπληξε για τις στημένες φωτογραφίες.

Από τότε που μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά τον γάμο για να δώσει τη δική του εκδοχή των γεγονότων, προσθέτει εξάλλου στις δηλώσεις του στη Sun, δεν έχει επικοινωνήσει με τη Μέγκαν Μαρκλ και πιστεύει ότι «τον έχει κλείσει έξω για πάντα» η βασιλική οικογένεια.

«Δεν έχω κανέναν τρόπο να επικοινωνήσω μαζί της. Το τηλέφωνο στο οποίο καλούσα δεν λειτουργεί πια. Ο σύνδεσμος με τη βασιλική οικογένεια δεν απαντάει και δεν υπάρχει διεύθυνση στην οποία να μπορώ να της γράψω», λέει επίσης σε αποσπάσματα βίντεο που προβάλλονται στο site της Sun.

Του λείπει η κόρη του Μέγκαν Μαρκλ προσθέτει και θέλει να είναι μέρος της ζωής της.
«Θα ήθελα η σχέση μου με τη Μέγκαν να είναι όπως αυτή ‘πατέρα και κόρης’ που είχαμε πάντα», σημειώνει. «Θα ήθελα να αφήσουμε πίσω τις διαφορές μας και να βρεθούμε. Μου λείπεις πάρα πολύ. Το μήνυμα που έχω για τον πρίγκιπα Χάρι είναι: ξεπέρασέ το, εγώ είμαι ο πεθερός σου».

Το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για τις συνεντεύξεις αυτές.

Πηγή: ΑΜΠΕ