Η Μπάγια Αντωνοπούλου, σε συνέντευξή της στη Realnews, μιλάει πρώτη φορά για την προσωπική της και παραδέχεται πως είναι πολύ ευτυχισμένη.

∆ιανύετε µια ευχάριστη προσωπική περίοδο;

Είμαι σε μια πολύ καλή περίοδο της ζωής μου γενικότερα και νιώθω πολύ ευτυχισμένη. Δεν συνηθίζω να μιλάω για τα προσωπικά μου, γιατί πιστεύω ότι δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, αλλά το αν είμαι σωστή επαγγελματίας και από αυτό θα κριθώ.

Ούσα σε µια καλή επαγγελµατική φάση, θα θυσιάζατε την καριέρα σας για µια προσωπική επιλογή;

Δεν πιστεύω ότι για να είσαι καλά προσωπικά πρέπει να θυσιάσεις την καριέρα σου ούτε να επιλέξεις μόνο το ένα από τα δύο. Μπορείς να συνδυάσεις, κατά τη γνώμη μου, μια πολύ φυσιολογική και ευτυχισμένη προσωπική ζωή και παράλληλα να είσαι σωστός και συνεπής επαγγελματίας.

Αισθάνεστε έτοιµη να δηµιουργήσετε οικογένεια;

Η οικογένεια είναι κάτι πολύ όμορφο, είναι η απόλυτη ευτυχία κάθε ανθρώπου. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα σύντομα να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά και εύχομαι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω μητέρα. Κανείς δεν είναι έτοιμος μέχρι να έρθει η στιγμή, σημασία έχει να δημιουργήσεις οικογένεια με τον άνθρωπο που είναι ο κατάλληλος για εσένα και μπορεί να σε κάνει ευτυχισμένη.