Αρχικά, ο έρωτας ανάμεσα στον Ρίτσαρντ Γκιρ και την Αλεχάντρα Σίλβα έμοιαζε αντισυμβατικός για τα δεδομένα μας, ωστόσο ήταν πέρα για πέρα ουσιαστικός και αληθινός, και πρόκειται για να ολοκληρωθεί με τον ερχομό ενός παιδιού.

Οι δύο ερωτευμένοι που σε κάθε τους εμφάνιση έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο παντρεύτηκαν κρυφά πριν από τέσσερις μήνες και πλέον περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Όπως αναφέρει το thetoc.gr ο μεγάλος γόης του κινηματογράφου και η σύζυγός του γνωρίζονται εδώ και 17 χρόνια, όμως η σπίθα ανάμεσά τους άργησε να ανάψει.

Ο διάσημος ηθοποιός παραδέχθηκε σε αμερικανικό ΜΜΕ: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στο σύμπαν, πώς θα μπορούσα να μην είμαι;»

Η Αλεχάντρα Σίλβα είναι διαφημίστρια, επιχειρηματίας, με έντονη ακτιβιστική δράση και επίσης είναι κόρη του Ιγκνάσιο Σίλβα, ισχυρού επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου ο οποίος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η 35χρονη Ισπανίδα έχει πει επίσης ότι πιστεύουν πως το κάρμα τους έφερε μαζί. Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν η Αλεχάντρα ήταν ένα μικρό κορίτσι και ο ηθοποιός δανείστηκε ένα σκάφος από τον πατέρα της. Συναντήθηκαν ξανά μετά από πολλά χρόνια και το φλερτ ξεκίνησε καταλήγοντας σε γάμο.

Τόσο η Αλεχάντρα όσο και ο Γκιρ έχουν από ένα παιδί από προηγούμενο γάμο τους.