Τον λόγο για τον οποίο δεν έχει κάνει ακόμα θρησκευτικό γάμο με τον σύζυγό της, αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Με τον Φώτη έχετε κάνει γάμο στο δημαρχείο πολύ αυθόρμητα και για τα τυπικά.

Δεν το ήξερε κανένας. Δεν καλέσαμε πολύ βασικούς ανθρώπους της οικογένειας, γιατί δεν ήταν μεγάλο ζήτημα για εμάς.

Σκέφτεστε να κάνετε και θρησκευτικό;

Είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε στο θέαμα. Ο γάμος, πέρα από το θρησκευτικό κομμάτι, βασίζεται στο να γίνει μία μέρα ξεχωριστή για έναν άνθρωπο. Εμείς δεν την έχουμε αυτή την ανάγκη. Το να βαφτώ, να ντυθώ, να γίνω όμορφη και να με χειροκροτήσουν το έχω ζήσει πολλές φορές. Δεν είναι ο καημός μου. Καταλαβαίνω φυσικά ότι είναι σημαντικό για μία γυναίκα. Το αν θα κάνουμε αυτό το μυστήριο όταν θα έρθει και το δεύτερο παιδί μας –δεν έχουμε βαφτίσει ακόμα τη Λυδία–, θα γίνει μόνο αν βρεθούμε σε κάποιο μέρος ενεργειακά δυνατό με ανθρώπους που θα μας εμπνεύσουν να το μοιραστούμε. Ένας κοσμικός μεγάλος γάμος δεν μου λέει τίποτα.

Τον ψάχνετε αυτό τον τόπο;

Όχι ιδιαίτερα. Έχουμε, όμως, πάει σε μέρη που μας το έχουν βγάλει.

Και υπογράμμισε η ηθοποιός για την Ικαρία στο People, που είναι ένθετο στο «Έθνος της Κυριακής»: «Εκεί μάθαμε για την πρώτη εγκυμοσύνη. Θυμάμαι ότι είχαμε πάει σε ένα πανηγύρι πολύ μυστικιστικό και όμορφο, όπου πηδάς πάνω από φωτιές και κάνεις μία ευχή. Δυο μέρες μετά η ευχή μας βγήκε!».