Σε περίπου ένα μήνα, η Μαντώ Γαστεράτου θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Ο γάμος της όμορφης παρουσιάστριας με τον Νίκο, όπως είναι το όνομα του, θα γίνει στην Ανάβυσσο. 

Η γλυκιά παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και αποκάλυψε πώς έγινε η πρόταση γάμου αλλά και το πότε κατάλαβε ότι ο Νίκος, ο οποίος διατηρεί cafe bar στο Αιγάλεω, είναι ο άντρας της ζωής της.

Κατάλαβες από την αρχή της σχέσης σας ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής σου;

Ο Νίκος είναι ο πρώτος και μοναδικός σύντροφός μου που γνώρισα στους γονείς μου. Αυτό νομίζω ότι απαντά στην ερώτησή σου. Από την αρχή της σχέσης κατάλαβα ότι ο Νίκος είναι ο άντρας της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω απεριόριστα. Εκτός από ωραίο, τον θεωρώ ευφυή και πολύ ικανό. Επειδή έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους γονείς μου, έλεγα πάντα ότι ο άντρας που θα επιλέξω να συμβιώσω θα είναι αυτός με τον οποίο θα θέλω να μοιραστώ την ζωή μου. Κι αυτό συνέβη με μένα και τον Νίκο, που είναι και ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μείναμε μαζί, όταν άφησα το πατρικό μου. Αυτή η σχέση κύλησε τόσο ομαλά από την αρχή, που σχεδόν αμέσως ήρθε και η συμβίωση, πολύ φυσιολογικά, χωρίς να το επιδιώξουμε ή να το προσπαθήσουμε.

Πιστεύεις ότι ήταν γραφτό να είστε μαζί με τον Νίκο;

Ναι, βέβαια. Γνωριστήκαμε μέσω μιας κοινής μας φίλης σε ένα event που παρουσίαζα και… αυτό ήταν. Ήταν κεραυνοβόλο! Δεν είμαι τόσο ρομαντικό κορίτσι για να πιστεύω στους έρωτες με την πρώτη ματιά, αλλά η πραγματικότητα ήρθε να με διαψεύσει.