Ο Άκης Σακελλαρίου συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κλινική, με τους θεράποντες ιατρούς να είναι επιφυλακτικοί για την πορεία της υγείας του.

Την ίδια στιγμή, τους χειρότερους φόβους των θαυμαστών του αγαπημένου ηθοποιού, επιβεβαίωσε η καλή του φίλη και γνωστή θεατρολόγος, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, μέσα από τα social media.

Η ίδια έκανε μία ανάρτηση για το γνωστό ηθοποιό που νοσηλεύεται στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Σωτηρία, από το περασμένο Σάββατο.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ο φίλος και συνεργάτης μου Άκης Σακελλαρίου βρίσκεται στο νοσοκομείο και παλεύει για τη ζωή του καθώς προσβλήθηκε από τη νόσο των λεγεωνάριων. Είναι τόσο ταλαντούχος, τόσο όμορφος, τόσο καταπληκτικός και τόσο νέος, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Του στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια. Είναι μαχητής και ξέρω πως θα τα καταφέρει».

Στην ανάρτησή της συμπεριέλαβε και μία φωτογραφία του ηθοποιού, εξηγώντας πως ήταν από ένα κόνσεπτ φωτογράφησης που ήθελε τους πρωταγωνιστές της να φωτογραφίζονται ενήλικες εκεί που είχαν φωτογραφηθεί ως παιδιά. Κάτω από τη φωτογραφία η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου έγραψε:

«Η τρίτη φωτογραφία του αγαπημένου μου φίλου θα είναι ως πολύ μεγάλου σε ηλικία. Έτσι πρέπει να γίνει», εκφράζοντας έτσι την ελπίδα της όλα να πάνε καλά με τον αγαπημένο ηθοποιό.

Κάτω από την ανάρτησή της κάποιος διαδικτυακός φίλος της Μαριλένας Παναγιωτοπούλου τη ρώτησε αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να παλεύει για τη ζωή του, τότε εκείνη απάντησε με πόνο ψυχής: «Δυστυχώς δεν υπερβάλλουν τα δημοσιεύματα. Είναι όντως σοβαρά». 

Δείτε τη δημοσίευση:

SAKELLARIOY.jpg