Στο Secret μίλησε ο Λούκας Γιώρκας, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην εμφάνιση αλλά και τη φωνή που μπορεί να διαθέτουν οι τραγουδιστές.

Ο ίδιος έχει και τα δύο και εξηγεί ότι πρόκειται για έναν συνδυασμό που εκείνον τον δυσκόλεψε καθώς προσπαθούσε να δώσει έμφαση στην φωνή του και άφηνε στην άκρη την εμφάνισή του.

Η εξωτερική σου εμφάνιση σε βοήθησε στη δουλειά σου;

«Αυτό ήταν ένα θέμα που προσωπικά με «βασάνισε» πολύ. Κάποια στιγμή ειπώθηκε από κάποιον ότι η εμφάνιση μου πάντα θα υπερκάλυπτε την καλλιτεχνική μου αξία, οπότε δεν θα καταφέρω ποτέ να πείσω για τη φωνή μου. Αυτό τότε το πήρα πολύ προσωπικά κι όσο προσπαθούσα να εξελίξω τη φωνή μου άλλο τόσο παραμελούσα την εξωτερική μου εμφάνιση. Εμένα, δηλαδή. Βλέπεις τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν τα λόγια ενός απερίσκεπτου καταξιωμένου ανθρώπου σε ένα νέο παιδί, που διψά να αποδείξει την αξία του. Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι συνώνυμο της ομορφιάς τόσο, όσο της αισθητικής. Δεν κάνουν καριέρα οι όμορφοι, αλλά οι καλαίσθητοι. Με φωνή»

Τα χρήματα αποτελούν σημαντικό κριτήριο για να κλείσεις μια συμφωνία;

«Το αν είναι κριτήριο ή όχι στη δουλειά μου θα μπορούσα να το πω με μια πρόταση: θα ήθελα στη δουλειά μου να μπορέσω να κάνω τόσα χρήματα όσα για να έχω την ευχέρεια στη ζωή μου να αρνηθώ τα χρήματα», ανέφερε ο Έλληνας τραγουδιστής,