Για τα τηλεοπτικά της σχέδια στο Έψιλον, που τη θέλουν να παρουσιάζει νέο project αλλά και για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ευαγγελία Αραβανή.

Η λαμπερή παρουσιάστρια δε δίστασε να δώσει τις δικές της απαντήσεις αποκαλύπτοντας ενδιαφέροντα πράγματα.

Για την επόμενη σεζόν, αυτό που έχει ακουστεί είναι πως θα είσαι στο τιμόνι του «Project Runway» στο κανάλι Epsilon. Ισχύει αυτή η πληροφορία;

«Ισχύει, αλλά επειδή θέλω να είμαι πάντα ειλικρινής σε αυτά που λέω, ακόμη δεν έχω υπογράψει κάτι, προφορικά όμως έχουμε συμφωνήσει και έχουμε κάνει ραντεβού για να δούμε ποια θα είναι η ομάδα. Οπότε, αν δεν πάει κάτι στραβά, τον Οκτώβριο ξεκινάμε»

Ποια είναι η σχέση σου με τα social media;

«Πραγματικά θα πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο με τα social media. Είναι λυπηρό πια. Βγαίνεις έξω, πας για έναν καφέ και τους βλέπεις όλους να ασχολούνται με τα κινητά. Δεν υπάρχει επικοινωνία. Ακόμα και όταν βγαίνει ο κόσμος να διασκεδάσει, δεν θα χορέψει κανείς αν, για παράδειγμα, δεν τραβήξει πρώτα μια πλειάδα από stories. Εγώ πολλές φορές ασχολούμαι γιατί νιώθω ότι πρέπει. Σκέφτομαι: Έχουν περάσει πέντε μέρες και δεν έχω κάνει κανένα post. O κόσμος το ζητάει αυτό από εμένα λόγω της δουλειάς μου, όμως είναι φορές που το κάνω πιο αυθόρμητα και άλλες που πιέζομαι λίγο. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω συνέχεια, νιώθω ότι χάνω την ουσία της ζωής, δεν θέλω να ζω πράγματα απλά και μόνο για να τα δείξω στον κόσμο».