Για το σοκ που υπέστησαν λόγω της διάρρηξης στο σπίτι τους στο Κορωπί την ώρα που κοιμόντουσαν μίλησαν ο Σταμάτης Σπανουδάκης και η σύζυγός του Ντόρη στη Real News.

Όπως είπαν, οι διαρρήκτες πέρασαν σε απόσταση μισού μέτρου από το κρεβάτι όπου κοιμόταν η Ντόρη Σπανουδάκη και πήγαν σε δύο συγκεκριμένα σημεία όπου το ζευγάρι φύλασσε χρήματα και κοσμήματα. «Ήξεραν ακριβώς πως έπρεπε να κινηθούν και που ήταν φυλαγμένα», λέει το ζευγάρι τονίζοντας ότι αυτό τους γεννά υποψίες.

«Ο Σταμάτης κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο γιατί τον ενοχλούν οι γάτες που έχουμε. Ούτε εγώ ούτε εκείνος καταλάβαμε κάτι. Την ώρα που μπήκαν μέσα, κοιμόμασταν και οι δυο. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν τους παίρναμε χαμπάρι», λέει η σύζυγος του Σταμάτη Σπανουδάκη, ενώ ο ίδιος τονίζει ότι οι διαρρήκτες δεν πήραν από το σπίτου 200.000 ευρώ, αλλά 14.000 ευρώ και κοσμήματα που ήταν οικογενειακά κειμήλια και η αξία τους εκτιμάται στις 120.000 ευρώ.

Τέλος, όπως λέει η Ντόρη Σπανουδάκη, στην ίδια και τον σύζυγό της φάνηκε αστείο ότι οι διαρρήκτες πήραν δύο χρυσούς δίσκους καθώς πίστευαν ότι είναι όντως από χρυσάφι, αλλά τελικά φεύγοντας τους έσπασαν και τους πέταξαν στον κήπο.