Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Power Love και χώρισαν. Ο λόγος για την Τζούλια και τον Μιχάλη, η σχέση των οποίων φαίνεται πως δεν άντεξε έξω από το σπίτι του έρωτα.

Μάλιστα, ο Μιχάλης σε δηλώσεις του στο gossip-tv.gr αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με τη Τζούλια τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου. Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρισα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί».

Ο Μιχάλης μετά τις δηλώσεις του δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης, ενώ πολλοί έγραφαν αρνητικά σχόλια στα social media για την πρώην παίκτρια.

Η Τζούλια δεν άφησε τις δηλώσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν αναπάντητα. «Το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνετε…», έγραψε στο Instagram.