Για τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μίλησε ο ηθοποιός Ηλίας Μελέτης. Ο γνωστός ηθοποιός, διατηρεί φιλικές σχέσεις με το πρώην ζευγάρι ακόμη και μετά τον χωρισμό του.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το επόμενο βήμα που έχουν κάνει και οι δύο στη ζωή τους. Παρότι όπως είπε, θεωρούσε πως θα ήταν αμήχανη η συνύπαρξη του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού από τη μία στα γυρίσματα του Bachelor και με τη Βάσω Λασκαράκη από την άλλη, τελικά όπως είπε, πήγαν όλα καλά για όλους.

Αναφερόμενος στη νέα σχέσης της Βάσως Λασκαράκη με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο είπε ότι τον γνώρισε και ότι είναι πολύ καλό παιδί.

Τέλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» για τη σειρά «Το Σόι σου» στην οποία πρωταγωνιστεί και θα συνεχιστεί για 5η σεζόν, σχολίασε: «Συνεχίζουμε στο Σόι κανονικά. Νομίζω μετά τις 4 επιτυχημένες σεζόν, ήταν αναπόφευκτο το να συνεχιστεί. Θεωρώ ότι κάτι θα σκεφτούν οι άνθρωποι που είναι αρμόδιοι για αυτή τη δουλειά, για να υπάρξει αντικατάσταση του Ευθύμη Ζησάκη, δεν ξέρω όμως αν θα μπει από την αρχή ή στη μέση της σεζόν».