Καβγάς ξέσπασε στο twitter ανάμεσα στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη και την παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, με αφορμή το βίντεο με την κατσίκα που... έσωσε η παρουσιάστρια από τα βράχια.

«Προσωπικά δείχνω κατανόηση σε ανθρώπους της πόλης που δεν ξέρουν πως τα κατσίκια σκαρφαλώνουν σαν κατσίκια και τα ψάρια δεν κινδυνεύουν από πνιγμό.Το θέμα είναι πως κάποιοι απ αυτούς αντιμετωπίζουν ακόμη και την άγνοιά τους ως life style βιντεσκοπώντας την #Μπαλατσινου», έγραψε ο Κώστας Βαξεβάνης.

«Σε ευχαριστώ βρε Κώστα που με βάζεις στην θέση μου, ως αστή «ξανθιά» Δεν ήξερα πως τα κατσίκια ζούνε στα βράχια… Αααα και btw τα παιδιά μου, ήταν οι κάποιοι..Ξαναμπές στο κόσμο της συνωμοσιολογίας σου..και ρίξε καμία βουτιά να χαλαρώσεις», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

«Αγαπητή Τζένη. Κέρδισες τα 5 λεπτά δημοσιότητάς σου και αυτό είναι πιο σημαντικό απ το να σε διακωμωδούν. Φαντάζομαι τα παιδιά σου θα δημοσίευσαν και το βίντεο. Σε κάθε περίπτωση μην επιχειρήσεις διάσωση ψαριού στη θάλασσα, δεν πνίγεται», συνέχισε εκείνος.

«Αγαπητέ Κώστα. Μετά από 28 χρόνια δημοσιότητας.. οι κρυάδες σου, δεν μου προσθέτουν τίποτα. #διέσωσε το χιούμορ σου, αν ποτέ γνωρίστηκε με αυτό.. κι #asemas εδώ στο #lifestyle να χαριεντιζόμαστε.. #έλεος», απάντησε η Τζένη Μπαλατσινού.

2018-07-16 (1).png

2018-07-16 (2).png

2018-07-16 (3).png