Ο Αντώνης Λουδάρος έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση, αφού σχεδόν όλες ήταν επιτυχημένες.

Μιλώντας στο tv kous kous, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πώς βλέπει την τηλεόραση σήμερα.

Η τηλεόραση σήμερα πιστεύεις ότι έχει να δώσει πράγματα στον κόσμος;

"Η τηλεόραση είναι ένα πολύ σημαντικό μέσο που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά τόσο στην ενημέρωση όσο και τον πολιτισμό. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια έχει κάπως χάσει τον εαυτό της και προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει τη θέση της στη διαδικτυακή μας εποχή. Το τηλεοπτικό τοπίο σήμερα είναι θολό. Ωστόσο, θεωρώ πως, εάν γίνει συνετή χρήση αυτού του μέσου, ο κόσμος θα την αγκαλιάσει και πάλι. Η "καλή" τηλεόραση είναι αναγκαιότητα σε μια κοινωνία και λείπει αισθητά από τη σημερινή. Ήδη, όμως, βλέπω να γίνονται ορισμένες ωραίες και άρτιες δουλειές στη συνδρομητική τηλεόραση, τις οποίες προσωπικά παρακολουθώ με ενδιαφέρον".

 Αντίστοιχα σ’ εσάς τους ηθοποιούς;

"Για εμάς τους ηθοποιούς η τηλεόραση ήταν για αρκετό καιρό ο μοναδικός τρόπος να γίνουμε ευρύτερα γνωστοί στο κοινό και να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε μια πιο ισχυρή παρουσία στο επάγγελμα. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας και μπορεί σίγουρα να ωφελήσει πολύ και τον ηθοποιό, όχι πλέον τόσο σε οικονομικό επίπεδο αλλά ως προς τη δυνατότητα να παρουσιάσει τη δουλειά του και να δημιουργήσει μια άμεση και ζεστή σχέση με τον κόσμο", είπε στο tv kous kous ο Αντώνης Λουδάρος.