Κανείς δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την προσωπική ζωή της Γιάννας Τερζή και η ίδια αναλαμβάνει να αποκαλύψει τον χωρισμό της από τον φωτογράφο Αχιλλέα Μανώλη αλλά και το πόσο πόνεσε με αυτή την εξέλιξη...

Διαβάστε τι αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People...

Γιατί άφησες το κομμάτι του scouting αφού πήγαινε καλά και επέστρεψες στην Ελλάδα;

Αισθάνθηκα ότι χάνω πολλά πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Δεν γύρισα πίσω με τη σκέψη ότι θα μείνω μόνιμα στην Ελλάδα. Ένιωσα την ανάγκη να επιστρέψω για λίγο σπίτι μου. Ήμουν τόσο μόνη και τόσο μακριά για πολύ καιρό.

Εκείνη την περίοδο γραφόταν πως τελείωσε η μακροχρόνια σχέση που είχες.

Ισχύει. Ήταν πολύ δύσκολα όταν χώρισα. Είναι άλλο να είσαι με τον άνθρωπό σου στο εξωτερικό κι άλλο να είσαι ολομόναχος. Ο τότε σύντροφός μου είχε έρθει στην Αμερική περίπου ενάμιση χρόνο μετά από εμένα. Ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Tελείωσε μια σημαντική σχέση για εμένα και γύρισα πίσω καθαρά για προσωπικούς λόγους. Ένιωθα την ανάγκη της στήριξης της οικογένειάς μου.

Είσαι φίλη με τον Δημήτρη Γιαννέτο, που ζει πια στην Αμερική. Έκανες παρέα με Έλληνες εκεί;

Ο Δημήτρης ήρθε στην Αμερική τα τελευταία τρία χρόνια που ζούσα εκεί. Η αλήθεια είναι πως, όταν ήρθε, έγιναν καλύτερα τα πράγματα. Στο Λος Άντζελες είχα μια παρέα με Έλληνες, ανάμεσα στους οποίους και ο Δημήτρης Γιαννέτος, και έχουμε να θυμόμαστε πολύ όμορφες στιγμές όλοι μαζί. Ωστόσο έζησα μεγάλη μοναξιά στο εξωτερικό.

Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκες να γυρίσεις πίσω;

Ναι. Αλλά όταν θέλω κάτι, το βάζω πείσμα.

Έχει κλείσει μέσα σου ο κύκλος της Αμερικής;

Αισθάνομαι την Αμερική σαν δεύτερο σπίτι μου. Και πρακτικά έχω διπλή υπηκοότητα. Έζησα εμπειρίες ζωής εκεί. Όχι, δεν έχει κλείσει αυτή η πόρτα για εμένα. Κάποια μέρα μπορεί να επιστρέψω.