Πρόκειται για μια από τις πιο δυναμικές τηλεοπτικές παρουσίες στην Ελληνική τηλεόραση.

Εκτός από έμπειρη δημοσιογράφος, η Πόπη Τσαπανίδου δεν ξεχνά και τον άλλο ρόλο της, τον πιο σημαντικό, αυτόν της τρυφερής μητέρας.

Η γνωστή δημοσιογράφος του STAR, έχει τρεις κόρες, τις οποίες, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, έχει μεγάλωσε μόνη της μιας και ο σύζυγός της έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα έγκυος στις δίδυμες κόρες της, που έχουν περίπου δύο χρόνια διαφορά από τη μεγαλύτερη κόρη της.

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία της από το παρελθόν και θυμήθηκε παλιές σημαντικές στιγμές της με γλυκόπικρη γεύση.

Ενώ είχε ήδη μία κόρη δύο ετών, ήταν και έγκυος στις δίδυμες κόρες της. Τότε λοιπόν, όπως εξομολογήθηκε στο μήνυμα που ανάρτησε, όλοι γύρω της την απέτρεπαν από το να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Εκείνη όμως δεν το έβαλε κάτω.

Διαβάστε παρακάτω τι αποκαλύπτει όμορφη δημοσιογράφος, στο μήνυμά της:

«Ειναι τα δεύτερα γενέθλια της κόρης μου και είμαι έγκυος στα δίδυμα. Όλοι με κοιτούν και αμφισβητούν πως θα τα καταφέρω.

Μου λένε πως ως γυναίκα με τρία παιδιά δεν θα μπορέσω να χτίσω την καριέρα που ονειρεύομαι στη δημοσιογραφία.

Τους λέω: "watch me". Μην δίνεις σημασία στο τι σου λένε οι άλλοι. Μην τους ακούς όταν σου βάζουν όρια. Εσύ και μόνο εσύ ξέρεις ποια είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Αν τους άκουγα δεν θα ήμουν αυτή που έγινα. Δεν θα είχα καν την υπέροχη οικογένειά μου».

 

POPH.jpg