Είναι γνωστό σε όλους ότι η Ελεονώρα Μελέτη δε διστάζει να εκφράσει τη γνώμη της δημόσια, ακόμη και όταν δε συμφωνεί με κάποιους, γνωρίζοντας φυσικά ότι ίσως προκαλέσει αντιδράσεις.

Μετά τον ερχομό του παιδιού της, η όμορφη παρουσιάστρια, δεν συνηθίζει να μοιράζεται πολλές φωτογραφίες στα Social media, ωστόσο έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση με τους followers της.

Αυτή τη φορά, η Ελεονώρα Μελέτη τόλμησε να απαντήσει σε ένα αγενές σχόλιο που έκανε μια διαδικτυακή της φίλη κάτω από φωτογραφία της.

Η διαδικτυακή της φίλη σχολίασε το γεγονός ότι η Ελεονώρα Μελέτη επίλεξε να κάνει καισαρική, χαρακτηρίζοντάς την μάλιστα και «αλογομούρα».

Η ίδια η Ελεονώρα, με απόλυτη ψυχραιμία, απάντησε:

«Δεν θα σταθώ στο πόσο απαξιωτικά μίλησες για το γεγονός ότι έκανα καισαρική. Δεν γνωρίζεις ότι είχα πάρει όλες μου τις ημέρες και το παιδί δεν κατέβαινε για να ανακαλύψουμε ότι είχε παραπάνω από μία περιτυλίξεις ομφάλιου στον λαιμό, ούτε είσαι σε θέση να γνωρίζεις την κλινική μου εικόνα εξαιτίας προηγούμενου χειρουργείου στη μήτρα πριν χρόνια. Αυτά τα προσπερνάω και τα αποδίδω στον ενδεχόμενο χαμηλό δείκτη νοημοσύνης σου, στο νεαρό της ηλικίας σου αλλά και στην αγωγή σου. Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως και δε μπορώ να μην το θίξω είναι ότι τολμάς εσύ με αυτό το πρόσωπο, όσο μπορώ να εκτιμήσω από τη φωτογραφία σου, να πεις εμένα αλογομούρα;»

Δείτε το σχόλιο:

SXOLIO.jpg