Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για το συμβόλαιο που έχει με τον ΑΝΤ1, το Ougachallenge και τις προτάσεις που έχει κάνει στο κανάλι και αναμένει να συζητηθούν.

Ο ίδιος απάντησε για το ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ όσον αφορά στις φήμες που τον θέλουν στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο ίδιος λέει ότι προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1 και πως ποτέ δεν μιλά για προτάσεις που έχει.

«Ποτέ δεν μιλάω για προτάσεις που έχω, δεν θα το κάνω ούτε και τώρα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια και σε διάρκεια και σε εύρος και σε αξία στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά αυτό που ισχύει αυτή τη στιγμή και αυτό που σέβομαι, είναι το συμβόλαιο μου με τον ΑΝΤ1. Προτεραιότητα έχει ο ΑΝΤ1 και να δούμε τι θα κάνουμε με τον ΑΝΤ1. Όταν και αν δεν ευοδωθούν οι συζητήσεις, θα μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο», αρκέστηκε να πει ο παρουσιαστής, ενώ ως προς τον ΑΝΤ1 ανέφερε:

«Έχω έναν ακόμη χρόνο κανονικής διάρκειας συμβολαίου με τον ΑΝΤ1 και μετά το πέρας αυτού του χρόνου έχω το συν 1. Συνεπώς η προτεραιότητα ανήκει στον ΑΝΤ1. Περιμένω να με φωνάξουν να μιλήσω. Να σου πω την αλήθεια, πια δεν θέλω να κάνω το Ougachallenge, μου το χαλάσανε. Ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Είχα πωρωθεί πέρυσι, είχα ετοιμάσει πράγματα, ένα επίπεδο πιο πέρα. Τα είχα ετοιμάσει όλα, πηγαίναμε για γύρισμα. 20 Ιανουαρίο θα ξεκινούσαμε πέρυσι. Δεν έγινε τελικά και λόγω Survivor και λόγω της κατάστασης. Οπότε πιστεύω ότι πρέπει να προχωράμε, να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Έχω προτάσεις και γραπτά και προφορικά, επίδειξη τάπερ μπορώ να κάνω.

Δεν έχω πικρίες στη δουλειά, ούτε παράπονα. Επειδή εκ γενετής έχω μια ροπή προς τη μουρμούρα, προσπαθώ να προστατεύσω τον εαυτό μου από αυτό. Την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου. Το έχω σπουδάσει, το διαβάζω ακόμα, έκανα το μεταπτυχιακό μου στα media. Οπότε δουλεύω πάρα πολύ, από τις 5.30 το πρωί. Θεωρώ ότι είναι τόσο πηγαίο, που αποκλείεται να το κάνω άσχημα. Οπότε έχει ο Θεός, και όλα θα έρθουν όποτε είναι να έρθουν. Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, όπως είχα κάνει το Minute to win it, που είχε πάει πάρα πολύ καλά δόξα τω Θεώ τότε στο MEGA.»

Δείτε τα όσα είπε: