Ευαγγελία Μουμούρη: Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές – Δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά… (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Η Ευαγγελία Μουμούρη μίλησε στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10» για κάποιες πτυχές της προσωπικής της ζωής που γενικά θέλει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, εξηγώντας παράλληλα και το λόγο.

«Είμαι χαμηλού προφίλ. Δεν θέλω να μαθαίνουν πάρα πολλά για εμένα, γιατί θεωρώ ότι όσο περισσότερο μαθαίνεις εσύ από τα προσωπικά μου, τόσο περισσότερο χάνω από το παραμύθι που θέλω να πουλήσω μέσω της δουλειάς μου. Θέλω τη μοναξιά μου. Την περιφρουρώ. Και εγώ και ο σύντροφος μου. Για αυτό είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Θέλω να περνάω και μόνη μου. Στο σπίτι απομονώνομαι, απομονώνεται κι αυτός. Δεν είμαστε συνέχεια μαζί. Νομίζω θα πνιγόμουν.

Έχω καλή σχέση με την κόρη του συντρόφου μου, νιώθω άνετα να μιλάμε σε προσωπικό επίπεδο. Δεν ξέρω πως είναι οι άλλες μητριές. Εγώ λέω πως είμαι εγώ απέναντι σε ένα παιδί το οποίο το βλέπω να μεγαλώνει, που δεν είναι βιολογικό μου παιδί, αλλά που συμμετέχω κι εγώ στην ανάπτυξη της. Η σχέση αυτή «χτίζεται» με τα χρόνια και εξελίσσεται», ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε τα όσα είπε:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.