Γιάννης Σπαλιάρας: Ποια ηθοποιό υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος και φορώντας μόνο το εσώρουχο του; (VIDEO)

|
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΚΟΛΑΚΟΣ

Για ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σπαλιάρα, μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης στο «Καλοκαίρι μαζί στις 10».

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο είχε αποκαλύψει στον φίλο του Νίκο, την… ιδιαίτερη πρώτη γνωριμία του με την ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη.

«Μου εξηγούσε την πρώτη σας συνάντηση όταν θέλατε να κάνετε ανάγνωση κειμένων και βρεθήκατε σπίτι του. Μου εξηγεί ότι το πρώτο σας ραντεβού γίνεται στο σπίτι της σεναριογράφου να μοιράσετε τα κείμενα και σας λέει η σεναριογράφος ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε λίγες πρόβες μεταξύ σας για να ετοιμαστείτε για το πρώτο γύρισμα. Το πρώτο ραντεβού γίνεται στο σπίτι του Γιάννη στον Υμηττό, ο οποίος σε περιμένει με μια πολύ συγκεκριμένη ενδυμασία», έλεγε ο Νίκος Αναδιώτης, με την Νικολέττα Ράλλη να συμπληρώνει: «Του είπε ότι σε υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος με σλιπ».

Ωστόσο η Μαρία Κωνσταντάκη δεν είχε ιδέα σε τι πράγμα αναφέρονται!

«Το λαδωμένος δεν είναι περίεργο για τον Γιάννη, γιατί ως γνωστόν, έχουμε και τα μούσκουλα και τα λαδώνουμε. Οι δυο μας ήμασταν; Τι να σας πω ρε παιδιά. Όχι δεν θα λέει ψέματα. Καταρχάς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Κατά δεύτερον, ο Γιάννης είναι αυτός ο ακραίος τύπος που του αρέσει να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε τον Γιάννη τον θεωρούσα μοντέλο, δηλαδή τώρα, πάω η δραματική ηθοποιός που έχω τελειώσει τη σχολή Βεάκη και βλέπω μάλλον έναν ημίγυμνο και λέω εντάξει το παιδί. Δεν θα με εντυπωσίαζε, είμαι και Υδροχόος, δεν μου φαίνονται τόσο ακραία αυτά», απάντησε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.