Σε έξι χρόνια φυλάκισης, όπως επίσης και σε άμεση καταβολή του ποσού των 250.000 ευρώ, στην ίδια, καταδικάστηκε ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου.

Η απόφαση εκδόθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Λάρισας. Όπως αναφέρει η γνωστή ηθοποιός, η ίδια κατηγορούσε τον πρώην αγαπημένο της ότι της καταχράστηκε τεράστιο χρηματικό ποσό.

Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκε συνεργείο της εκπομπής "Φτιάξε καφέ να στα πω" και η Άβα Γαλανοπούλου, σε δήλωσή της ανέφερε: «Αισθάνομαι ευτυχισμένη και δικαιωμένη. Είχα πει ότι εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη και αποδείχθηκε ότι είχα δίκιο. Τους ευχαριστώ πολύ. Και πιο πολύ ευχαριστώ τον δικηγόρο μου τον Δημοσθένη Πέππα που είναι για εμένα ο φύλακας άγγελός μου και έδωσε πραγματικό αγώνα τόσο καιρό προκειμένου να δικαιωθώ».

Αναφορικά με το χρηματικό ποσό που υποχρεούται να καταβάλει ο πρώην σύντροφό της στη κα Γαλανοπούλου, ο δικηγόρους της ηθοποιού τόνισε: «Θα τα πάρουμε τα χρήματα και άμεσα. Δεν θέλαμε καμία εκδίκηση. Θέλαμε η ενοχή να πείσει αυτόν τον άνθρωπο ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, ή έστω κάποια χρήματα αν δεν τα έχει όλα. Να φροντίσει και την σύντροφο που είχε να την τιμήσει και ουσιαστικά να τιμήσει τον εαυτό του».