Προς το παρόν τουλάχιστον, η σχέση του Μπραντ Πιτ με την 42χρονη Νέρι Οξμαν, την καλλονή καθηγήτρια αρχιτεκτονικής η οποία είχε σαγηνεύσει τον ηθοποιό, δεν θα έχει καλό τέλος. 'Η πιο επίσημο τέλος τουλάχιστον.

Το ΕΤ αναφέρει ότι ο Μπραντ Πιτ και η Νέρι Οξμαν δεν είχε σοβαρή σχέση αλλά κάτι χαλαρό, μιας και ο χολιγουντιανός ηθοποιός αυτό το διάστημα είναι προσηλωμένος στην εξομάλυνση της σχέσης του με τα παιδιά του.

Ενώ είχε ήδη γίνει γνωστή η σχέση του Μπραντ Πιτ με την Οξμαν η Ατζελίνα Τζολί πήρε την εκδίκησή της απειλώντας τον ότι δεν θα μπορεί να τα βλέπει.

Αυτό κινητοποίησε τον ηθοποιό ο οποίος έχει προτεραιότητα να ρυθμίσει τη σχέση με τα παιδιά του και έπεται σαν προτεραιότητα το να φτιάξει τη σχέση με τα παιδιά του.

«Βγαίνει ραντεβού αλλά δεν τον ενδιαφέρει να κάνει σοβαρή σχέση αυτή την περίοδο. Είναι ευτυχισμένος μόνος του και απολαμβάνει τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με τα παιδιά του όταν δεν δουλεύει. Είναι αφοσιωμένος στα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του, που δεν είναι άλλα από τα παιδιά του και τη δουλειά του. Η πατρότητα είναι η νούμερο ένα δουλειά του και το γνωρίζει καλά. Θα είναι πάντα παρών για τα παιδιά του», λέει άνθρωπος του κοντινού περιβάλλοντος του Μπραντ Πιτ.

Η σχέση του Πιτ με την Όξμαν η οποία διδάσκει στου ΜΙΤ και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα, φέρεται να ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017, όταν ο διάσημος ηθοποιός επισκέφτηκε το πανεπιστήμιο.