Ντυμένη στα κόκκινα η Βίκυ Χατζηβασιλείου καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο τελευταίο Πάμε Πακέτο της σεζόν. Πριν ξεκινήσει να παραδίδει τα ξεχωριστά πακέτα της βραδιάς, η παρουσιάστρια μίλησε συγκινημένη για την υποστήριξη του κόσμου σε μια δύσκολη χρονιά, που παρά τις αλλαγές η εκπομπή κατάφερε να «αγκαλιαστεί» από τους τηλεθεατές.

«Είναι η τελευταία φορά φέτος που λέμε καλησπέρα. Καλωσήρθατε κι απόψε στο Πάμε Πακέτο ημέρα Τετάρτη. Κρατήστε ό,τι θέλετε από αυτά που λέω. Όλα κάτι σημαίνουν. Τελευταία εκπομπή για αυτή τη σεζόν. Με τις αλλαγές μας στη μέρα, την προσπάθεια να έρθει το κοινό κοντά μας. Ήρθε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Δεν μας αφήσατε ούτε μια στιγμή να νιώσουμε μοναξιά στο βράδυ της Τετάρτης.

Πραγματικά δεν έχω λόγια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και την αγάπη μου για όλα αυτά που ζούμε όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς εκεί…Πάμε Πακέτο εσείς κι εμείς. Δυνατά, συνεκτικά, ουσιαστικά, όλα αυτά τα χρόνια το ζούμε μαζί και πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ συγκινημένη. Θέλω να πιστεύω ότι με τις κάποιες αλλαγές που πάλι θα γίνουν, δεν τις γλιτώνει το Πακέτο τις αλλαγές, αλλά τις αντέχει κιόλας, και του χρόνου θα είμαστε εδώ μαζί αγαπημένοι. Κι αυτό έχει σημασία», ανέφερε η Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν ανοίξει τα τελευταία πακέτα της τηλεοπτικής σεζόν.