Την πύλη του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός πέρασε πριν από μερικά βράδια ο Τρύφων Σαμαράς.

Ο κομμωτής μεταφέρθηκε εκεί με το ασθενοφόρο, έχοντας δίπλα του τον καλό φίλο του και σχεδιαστή μόδας Βασίλειο Κωστέτσο. Ανθρωπος της «Espresso» που έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο μέρος το συγκεκριμένο βράδυ απαθανάτισε τον κομμωτή σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να δέχεται τις πρώτες βοήθειες από το νοσηλευτικό προσωπικό. Οσο για τον Βασίλειο, δεν κούνησε ρούπι από κοντά του και φαινόταν πολύ ταραγμένος και ανήσυχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το περιστατικό που οδήγησε τον Τρύφωνα εσπευσμένα στο νοσοκομείο συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αμέσως μετά το κοσμικό πάρτι που οργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, με αφορμή τα γενέθλια γνωστού site.

Αφού διασκέδασαν με τον Βασίλειο πήγαν στο σπίτι του τελευταίου κι εκεί ο Τρύφωνας ένιωσε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Τρομαγμένος τότε ο Βασίλειος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Λίγη ώρα μετά έφτασε το ασθενοφόρο και ο Τρύφωνας, ο οποίος στο μεταξύ είχε αρχίσει δειλά δειλά ν' ανακτά τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, που εφημέρευε.

«Ο Βασίλειος φοβήθηκε πολύ για τον φίλο του. Με τόσα περιστατικά καρδιακών επεισοδίων λόγω άγχους, και όχι μόνο, που γίνονται γνωστά καθημερινά και αφορούν νέους ανθρώπους ήταν λογικό βέβαια» αναφέρει στην «Espresso» άνθρωπος από το περιβάλλον του σχεδιαστή. Στην περίπτωση του Τρύφωνα, πάντως, επρόκειτο πιθανότατα για ίλιγγο. Τουλάχιστον αυτό του είπε ο γιατρός που τον εξέτασε, ο οποίος του συνέστησε ξεκούραση για λίγες ημέρες.

Πηγή: espressonews.gr