Την εσπευσμένη μεταφορά του στο νοσοκομείο, εξαιτίας ξαφνικής αδιαθεσίας, διαψεύδει με ανακοίνωσή του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεοπτικής εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», ο κ. Λυκουρέζος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία το πρωί της Τρίτης και ζήτησε αμέσως από την κόρη του, Μαρία Ελένη, να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Ο γνωστός ποινικολόγος επισήμανε πως πρόκειται για προγραμματισμένη συνάντηση με τον γιατρό του και ότι «δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Λυκπουρέζος.

Η ανακοίνωση που διαψεύδει το ρεπορτάζ της εκπομπής του «Έψιλον»:

«Διαμαρτύρομαι για όσα ελέγχθηκαν και εγράφησαν από ορισμένους δημοσιογράφους σχετικά με τη χθεσινή μου επίσκεψη στο Νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ». Επρόκειτο περί προγραμματισμένων συναντήσεων και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αναφέρεται ή να σχολιάζει καθ’ οιονδήποτε τρόπο, θέματα που αφορούν τα προσωπικά μου δεδομένα τα οποία προστατεύονται εκ του νόμου. Ζητώ δε αποκατάσταση».