Θεοφανία Παπαθωμά: Η επιστροφή στο θέατρο και ο γάμος δίπλα στη θάλασσα που δεν έχει γίνει ακόμα

|
THESTIVAL TEAM

Η εντυπωσιακή Θεοφανία Παπαθωμά που αγαπήσαμε όλοι μέσα από την τεράστια επιτυχία της σειράς «Αγγιγµα ψυχής», μετά τη γέννηση των τριών παιδιών της -ένα µε τον Πασχάλη Τσαρούχα και δύο µε τον Γρηγόρη Πετράκο- που την κράτησαν µακριά από τα καλλιτεχνικά δρώµενα, επιστρέφει στη θεατρική σκηνή µε την παράσταση «Ο βαφτιστικός της κυρίας».

Η ίδια μιλάει γι’ αυτό αλλά και για τον γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο που ήθελε να γίνει δίπλα στη θάλασσα, όμως ακόμα αυτό δεν έχει συμβεί!

Επιτέλους επάνοδος στη σκηνή! Το συζητούσαμε εδώ και καιρό ότι θέλεις να επιστρέψεις. Πόσο σου έλειψε;

Επιτέλους επάνοδος, όντως! Ναι, το συζητούσαµε πολύ καιρό, αλλά κάθε φορά που ετοίµαζα κάτι να κάνω ερχόταν ένα µωρό! Εναν χρόνο να το κυοφορήσεις, έναν χρόνο να το ξεπετάξεις, δεν είναι απλό, παίρνει καιρό. Τώρα φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωµα του χρόνου, ήγγικεν η ώρα! Πάντα υπάρχει η σωστή στιγµή για όλα. Αρκεί να περιµένεις, να έχεις υποµονή. Εγώ δεν είχα καθόλου, µε τα παιδιά την απέκτησα. Το θέατρο µου έλειψε πάρα πολύ. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μου λείπει πολύ καιρό τώρα, αλλά έκανα υποµονή. ∆ιότι -ως γνωστόν- όταν θέλεις κάτι αυτό έρχεται.

Τι σε κέντρισε στο να πεις το «ναι» που δεν είχες πει σε άλλες προτάσεις, Θεοφανία;

Επιλέγω τις δουλειές µου µε το ένστικτο. Μέχρι τώρα, δεν µε έχει διαψεύσει. Οταν µου κάνουν µια πρόταση ή αισθάνοµαι χαρούµενη ή αισθάνοµαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Το πρώτο είναι το έργο πάντα. Αν είναι ωραίο, αν έχει να δώσει κάτι στον θεατή. Μετά είναι οι συντελεστές και βέβαια η παραγωγή βασικότατο κοµµάτι. Στη συγκεκριµένη δουλειά είναι όλα ευοίωνα, γι’ αυτό και είπα το «ναι» χωρίς άλλη σκέψη!

Εκείνος ο γάμος που θα κάνατε δίπλα στη θάλασσα τι έγινε;

Είναι σε εκκρεμότητα. Δεν ανήκει στις προτεραιότητές μας!

Πηγή: Realnews

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.