Η φετινή χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός απέκτησε το πρώτο της παιδί και βίωσε την απόλυτη ευτυχία της μητρότητας. Παράλληλα το Νοέμβριο παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Φίλιππο Μιχόπουλο στο Γύθειο.

Η επόμενη σεζόν έχει όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επαγγελματικά σχέδια της ηθοποιού. Το brand της, «All over by Athina», με τα κοσμήματα συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία. Πολλά γράφτηκαν βέβαια και για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα, με σενάρια να αναφέρουν ενδεχόμενο παρουσίασης εκπομπής.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, η Αθηνά Οικονομάκου έκλεισε για τη νέα χρονιά στο «Έλα στη θέση μου»! Μπορεί να αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης τη φετινή χρονιά, όμως ο χαρακτήρας της «Φαίης Σταθάτου» φαίνεται να επιστρέφει στα πλατό του Alpha.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της παραγωγής της σειράς και τα βρήκαν σε όλα για τη μεγάλη της επιστροφή στην κωμική τηλεοπτική σειρά.