Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στα ιταλικά ΜΜΕ η πρόσφατη εμφάνιση της εκρηκτικής Ρίας Αντωνίου, που τα τελευταία χρόνια έχει φύγει από τη χώρα μας και κάνει λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό, σε ιταλική εκπομπή για το Μουντιάλ.

Το εντυπωσιακό μοντέλο εμφανίστηκε στην δημοφιλή εκπομπή «Tiki Taka Russia» σε ρόλο... σχολιάστριας και έκλεψε την παράσταση με την καυτή της παρουσία στο τηλεοπτικό πλατό.

Πολλά ιταλικά ΜΜΕ έχουν δημοσιεύσει άρθρα τα τελευταία 24ωρα που συνθέτουν το προφίλ της Ελληνίδας καλλονής, η οποία τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, με το χρυσό ημιδιαφανές της φόρεμα. Μάλιστα, όπως επισημαίνουν, η όμορφη Αντωνίου πρόκειται να αποτελεί από εδώ και στο εξής τακτική καλεσμένη της εκπομπής.

«Ποια είναι η ελληνίδα θεά που βρέθηκε στο σαλόνι του Tiki Taka Russia;» διερωτάται σε δημοσίευμά της η Fantagazzetta, δίνοντας ένα σύντομο βιογραφικό του εντυπωσιακού μοντέλου, συνοδευόμενο φυσικά από πολλές καυτές φωτογραφίες.
Από τη μεριά του, το sportfair αναφέρεται στις πολλές πετυχημένες δουλειές του μοντέλου στην Ιταλία και αποθεώνει τον αισθησιασμό της και τα καταγάλανα μάτια της που μαγνητίζουν.