Ο Μελέτης Ηλίας συνεργάζεται με τη Βάσω Λασκαράκη στο Σόι σου και με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού στο Bachelor 3.

Πώς αντιλήφθηκε ότι το πρώην ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και πως αισθάνεται που δουλεύει μαζί τους; Ο ίδιος απάντησε στην κάμερα της εκπομπής Εμείς:

«Το πρωί περνάω τις ώρες με τη Βάσω στο Σόι και το βράδυ περνάω τις ώρες με τον Γιάννη στο Bachelor 3. Η Βάσω την προσωπική της ζωή δεν την μοιράζεται, είναι ένας άνθρωπος πολύ σοβαρός, πολύ μετρημένος. Παρόλο που εμείς γίναμε οικογένεια, υπήρχαν πράγματα που εγώ δεν γνώριζα. Για το ότι θα έπαιρνε διαζύγιο το έμαθα από τους τελευταίους.

Εκείνο που της είχα πει σε ανύποπτο χρόνο, επειδή διαισθάνθηκα ότι κάτι συμβαίνει χωρίς εκείνη να μου πει, έβλεπα ότι μπορεί να είναι λίγο σκεπτική, λίγο πιο προβληματισμένη, από τη δική μου πλευρά της είπα «Βάσω μου ότι χρειαστείς, εγώ για σένα είμαι εδώ να σε στηρίξω σε όποια απόφαση πάρεις». Γνώριζα ότι είχαν προβλήματα, πολύ λίγα πράγματα, και από την πλευρά της Βάσως και από την πλευρά του Γιάννη.

Μια αμηχανία μπορεί να την είχα αλλά νομίζω ότι ως επαγγελματίας πρέπει να διαχωρίζω τα επαγγελματικά από τα προσωπικά, συμπεριφέρομαι 100% όπως θα συμπεριφερόμουν αν δεν συνέβαινε τίποτα».

Δείτε το βίντεο: