Βαλσάμη- Ανδρέου: Έσωσαν το σπίτι γιου τους από τον πλειστηριασμό

|
THESTIVAL TEAM

Τέλος καλό, όλα καλά για τη Νόρα Βαλσάμη και τον σύζυγό της Ερρίκο Ανδρέου.

Το ζευγάρι κατάφερε να σώσει το σπίτι του μονάκριβου γιου τους, το οποίο κινδύνευε να βγει στο σφυρί λόγω χρεών σε τράπεζες.

«Δοξάζω τον Θεό γιατί σώσαμε το σπίτι του γιου μας. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση. Κάναμε έναν διακανονισμό και όλα είναι πλέον σε καλό δρόμο» είπε στην «Espresso» η Νόρα Βαλσάμη.

Ήταν λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα, όταν η ίδια και ο επί 40 χρόνια σύζυγος της Ερρίκος Ανδρέου έκαναν γνωστό το δράμα που βίωναν . Η κραυγή της απόγνωσής τους ήταν μεγάλη. Η θηλιά του μικρού δανείου που είχαν πάρει πριν χρόνια για την αγορά ενός στούντιο στα νότια προάστια για τον γιο τους είχε σφίξει τόσο πολύ γύρω από τον λαιμό τους, που αναγκάστηκαν να δημοσιοποιήσουν το γεγονός. «Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό, σαν στυγνοί τοκογλύφοι, σπίτια ανθρώπων οι οποίοι χρωστούν. Αυτό έκαναν και σε εμάς. Δεν με εκπλήσσει αυτό που συμβαίνει. Άκουγα ότι πετούσαν κόσμο από τα σπίτια του για 20.000 ευρώ και ήμουν κάπως προετοιμασμένος» είχαν δηλώσει τότε στην «Espresso».

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, μια αχτίδα φωτός φαίνεται στον ορίζοντα για τη Νόρα και τον Ερρίκο. Παρότι εκείνη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα εδώ και χρόνια, το γεγονός ότι σώθηκε το σπίτι του γιου τους τη γέμισε με ανακούφιση. «Νιώθω καλύτερα με αυτή την εξέλιξη και η υγεία μου πάει καλύτερα» μας λέει σήμερα από τη Σύρο, όπου περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου με τον άντρα της.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.