Οι φήμες τους ήθελαν χωρισμένους ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ τους απαθανάτισε σε πάρκο μαζί με τον γιο τους. Άνθιμος Ανανιάδης και Μαρία Νεφέλη Γαζή είναι μαζί;

Αναφερόμενος σε αυτό, ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε στο «Επιτέλους Σαββατοκύριακο»: «Δεν μιλάμε ακόμα για επανασύνδεση. Δεν είναι ακόμα μαζί. Εμείς θέλουμε να είναι μαζί. Είναι νέοι άνθρωποι και μπορούν να τα βρουν νομίζω. Υπάρχει κι ένα μωράκι που τους ενώνει πια. Είναι κρίμα να είναι χωριστά. Προς το παρόν συναντιούνται εκτός σπιτιού, στο πάρκο…».

Ο ίδιος ο Άνθιμος Ανανιάδης εξάλλου μιλώντας μετά τις φήμες για το χωρισμό τους, δεν είχε θελήσει να δώσει μια σαφή απάντηση γύρω από το τι συμβαίνει, αναφέροντας σε πρόσφατες δηλώσεις του:

«Οι στιγμές με το μωρό είναι ιδιαίτερες, είναι όλες σημαντικές. Είμαστε κοντά, αλλά είμαστε και λίγο μακριά, είμαστε δεμένοι και ζούμε πολύ όμορφα. Δεν ξέρω τι έχει ειπωθεί. Δεν μπορώ να πω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, είμαστε δυο άνθρωποι που υπεραγαπάμε ο ένας τον άλλον και το γεγονός ότι έχει βρεθεί μια ανεπανάληπτη ψυχή που είναι ο γιος μας, οποιαδήποτε ασυμφωνία χαρακτήρων ή δυσκολίες στη γέννα τις οποίες περνάει οποιαδήποτε γυναίκα, οφείλουμε να έχουμε σεβασμό.

Δεν μέναμε πριν μαζί, έμενε με τους γονείς της. Ήταν επιλογή της για να είναι κοντά στη μητέρα της, να έχει τη βοήθεια την οποία χρειάζεται και να είμαι εγώ κοντά όποτε μπορώ γιατί ήμουν 15 ώρες στο Dancing.

Είναι κάτι πολύ μικρό και κάτι πολύ προσωπικό και οφείλω να σεβαστώ την ίδια, γιατί περνάει μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και οφείλουμε να εστιάσουμε στα όμορφα της υπόθεσης. Ήμασταν μαζί πριν από λίγο».