Για την εγκυμοσύνη της αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν είχε αναφερθεί νωρίτερα σ' αυτό το θέμα μίλησε στο "Πρωινό" η Μαρία Λουίζα Βούρου.

"Με έχει πιάσει ανατριχίλα. Δεν ξέρω γιατί. Ντρέπομαι. γιατί τόσο καιρό δεν το είχα «φωνάξει» πολύ. Το κρατούσα. Ψιλοφοβόμουν. Περίμενα. Και τώρα… Για αυτό ήθελα να έρθω σε εσένα, γιατί ξέρω ότι θα με προσέξεις", εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Λίγο πριν καθίσει όμως στην καρέκλα απέναντι στην Φαίη Σκορδά, λίγο έλειψε να συμβεί ατύχημα, αφού η Μαρία Λουίζα Βούρου σκόνταψε στα χαλάκια – παγίδα που κοσμούν το πλατό του Πρωινού. Δεν είναι εξάλλου η πρώτη που γλιτώνει το ατυχηματάκι.

"Η εκπομπή δεν βγαίνει από την Αθήνα, βγαίνει από τη Θεσσαλονίκη και ήμουν πολύ μόνη μου πάνω και φοβόμου το παραμικρό, ότι μπορεί να πάθω κάτι στο δρόμο ή σε ένα αεροπλάνο. Κι έλεγα κάτσε, να περάσουν οι πρώτοι μήνες, να κάνεις τις εξετάσεις σου, να δεις ότι όλα είναι καλά και μετά, όταν θες εσύ, θα το πεις", ανέφερε η παρουσιάστρια σχετικά με το γεγονός ότι δεν το είχε μοιραστεί τόσο καιρό με τον κόσμο

Δείτε το βίντεο: