Ο Γιώργος Αγγελόπουλος διαψεύδει για Λαζόπουλο (VIDEO)

|
THESTIVAL TEAM

Πριν από λίγες μέρες ακούστηκε πως ο Λάκης Λαζόπουλος είχε κάνει πρόταση στον Ντάνο για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη θρυλική κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου «Χτυποκάρδια στο θρανίο» που θα ανέβει στο θέατρο τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως, το διαψεύδει.

«Θα ακουστεί για πρώτη φορά αυτό που θα πούμε εδώ στην εκπομπή. Η πρώτη σκέψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ στην παράσταση “Χτυποκάρδια στο θρανίο” ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, του Λάκη Λαζόπουλου να πρωταγωνιστήσει ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Επικοινώνησε μαζί του, του έγινε η πρόταση, του είπε ότι τον θέλει για τον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όμως, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρνήθηκε γιατί δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα», ανέφεραν στην εκπομπή Όλα Καλά.

Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε Στη φωλιά των Κου Κου τον Γιώργο Αγγελόπουλο κι εκείνος είπε τα εξής: «Εγώ δεν δέχτηκα συγκεκριμένη πρόταση τέτοια. Οι προτάσεις τις οποίες δέχτηκα στο θέατρο, είναι κάποιες συζητήσεις που έγιναν και γι’ αυτό δεν βγήκα ποτέ να πω κάτι. Δεν ήταν κάποια είδηση που θα ήθελα να πω. Συζητήσαμε και με τον κ. Ρήγα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι έτοιμος για το θέατρο, Και με τον κ. Ρήγα ήταν μια συζήτηση αν με ενδιαφέρει το θέατρο, περισσότερο γνωριμία θα έλεγα για το μέλλον. Και αυτός έχει την ίδια άποψη, κι εγώ έχω την ίδια άποψη, ότι πρέπει να μάθω πολλά πράγματα ακόμα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.