Δέκα χρόνια συμπληρώθηκαν από την άγρια δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, που είχε κατακτήσει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου.

Ο ρόλος του Κωνσταντίνου Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι», σφράγισε τη μνήμη του κοινού. Η δολοφονία του το 2008 με 21 μαχαιριές μέσα στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Τώρα, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα, που υποδυόταν τη μητέρα του Ντένη Μαρκορά, μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τη θλιβερή επέτειο, λέγοντας έντονα ότι δεν θέλει να θυμάται καθόλου εκείνη την περίοδο. Ο καθημερινός καταιγισμός με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονία του 56χρονου Νίκου Σεργιανόπουλου την πλήγωναν βαθιά και εξακολουθεί να την αναστατώνει η σκέψη.

«Μη μου θυμίζετε εκείνη την περίοδο καθόλου!», είπε χαρακτηριστικά, σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα και εξήγησε ότι βίωσε το θάνατο του σαν να ήταν πραγματικό της παιδί. «Ήταν ό,τι πιο άγριο έχω ζήσει στη ζωή μου. Βίωσα τον θάνατό του σαν να ήταν παιδί μου και θα το φέρω βαρέως σε όλη μου τη ζωή».