Ο Νίκος Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή, "Στη Φωλιά των Κου Κου" και στον Γιάννη Πουλόπουλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων, ποιο ήταν το ζευγάρι που πούλησε τα περισσότερα αντίτυπα όταν μπήκε στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ!.

"Ήταν αυτό της Νατάσας Καλογρίδη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, που ήταν οι πρώτες φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τις φήμες ότι τελικά είναι ζευγάρι. Ήταν στο Σύνταγμα έξω από ένα πολύ κεντρικό ξενοδοχείο να βγαίνουν χέρι – χέρι. Μέχρι τότε δεν είχε επιβεβαιωθεί. Ήταν ένα ζευγάρι που συνέχισε να πουλάει και τις επόμενες εβδομάδες. Τώρα έχουν κάτσει λίγο ήσυχοι.

Πέρα από τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, δεν με εντυπωσίασε κάτι τόσο. Δηλαδή ας πούμε, ο Τσιμιτσέλης και η Γερονικολού είναι δυο νέοι πολύ όμορφοι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί. Πόσες φορές το έχουμε δει αυτό, ηθοποιοί να γίνονται ζευγάρι στα γυρίσματα.

Νομίζω ότι και με τη Λασκαράκη πάλι από την Πολυκατοικία είχαν γίνει ζευγάρι. Νομίζω η χημεία έγινε πιο πικάντικη μετά το Bachelor, γιατί ξέρουμε ότι τότε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αντιμετώπιζε κάποια θέματα με το γάμο του. Μετά έγιναν κάποιες προσπάθειες να τον σώσει, πέρασαν κάποιοι μήνες που προσπαθούσαν να βρουν ξανά τις ισορροπίες τους, δεν τα κατάφεραν και τότε, όταν βγήκε πια επίσημα από το γάμο, έγινε και αμέσως ζευγάρι με την Κατερίνα", ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο: