Στη Σάσα Σταμάτη και το “Ooh la la” έδωσε συνέντευξη ο Στέλιος Κρητικός, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει τσακωθεί με τον Μάρκο Σεφερλή και εξήγησε γιατί σταμάτησε πέρυσι από το Δελφινάριο.

«Δεν είμαστε στα μαχαίρια με τον Μάρκο Σεφερλή, απλά άλλαξαν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι. Πέρυσι το καλοκαίρι αποφάσισα ότι δεν θα συνεχίσω στο Δελφινάριο γιατί ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Με την οικογένειά μου, να δω τους γονείς μου, τα πεθερικά μου. Συνέβησαν επίσης και δυο, τρία πράγματα… Πήρα την απόφαση αυτή γιατί είχαν οι γονείς μου ένα ατύχημα και είχαν νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Κι εγώ δεν μπορούσα να πάω να τους δω γιατί ζουν στη Ρόδο.

Ένα τριπλό μπάι πας που έκανε ο πεθερός μου… Και εκεί ήταν η απόφασή μου, επειδή εγώ ήμουν στο θέατρο και δεν μπορούσα να παρακολουθήσω ούτε να είμαι κοντά τους, θέλησα να είμαι κοντά στην οικογένειά μου και να τους ζήσω όσο περισσότερο γίνεται. Φυσικά και μιλάμε με τον Μάρκο! Ήξερε από πριν ότι θα πάω στο Survivor… Βρεθήκαμε και τώρα στη Ρόδο», είπε ο Στέλιος Κρητικός.