Γνωστή τραγουδίστρια, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και αποκάλυψε εάν θα συμμετείχε ποτέ η ίδια σε ένα από αυτά.

«Έχω δεχτεί προτάσεις, αλλά δεν θα πήγαινα γιατί φοβάμαι τον εαυτό μου, έχω κάνει πολλές θυσίες με τη διατροφή και το γυμναστήριο μου. Χωρίς φαγητό θα είχα φοβερά νεύρα και δεν ξέρω αν θα άντεχα γιατί είμαι ήδη πολύ λίγα κιλά. Επίσης έχω και τη μαμά μου που θα έκλαιγε, δεν έχω μάθει να μην την βλέπω ή να μην την ακούω, θα στεναχωριόμουν να της το κάνω αυτό» απαντά η Σάσα Μπάστα, στο περιοδικό You Weekly, για το ενδεχόμενο να την δούμε σε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης.

Καθώς τα ριάλιτι αγάπης όπως το Power of love και το -όχι και τόσο επιτυχημένο- Game of love, έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και σχόλια, η Σάσα ρωτήθηκε για το αν παρακολουθεί τέτοιου είδους εκπομπές. «Ναι δεν στο κρύβω. Είναι η ελληνική πραγματικότητα, όταν μια παρέα ανθρώπων θέλουν να βρουν τον έρωτα σίγουρα θα φλερτάρουν παραπάνω. Δεν ξέρω όμως αν πήγαν όλοι στοχευμένα για να γνωρίσουν τον έρωτα ή για να πάρουν τους followers…», αναφέρει.

Θα έπαιρνε ποτέ μέρος η ίδια σε ένα τέτοιο παιχνίδι και ποιο ήταν αυτό το συμβάν που την έκανε να απομακρυνθεί από την υπερέκθεση στην τηλεόραση;  «Νομίζω πως όχι. Δεν μ’ αρέσει να εκτίθεμαι πια σε τόσο μεγάλο βαθμό. Έχω ζήσει τις «χρυσές» εποχές, δεν θέλω να ξαναζήσω αυτή την υπερέκθεση και να είμαι κάθε μέρα στα κανάλια. Έχει τύχει να μου τραβήξουν τα μαλλιά για να τσαντιστώ και μετά το έπαιξαν στο δελτίο ειδήσεων!», απαντά, κάνοντας την αποκάλυψη!