Η Έλενα Ασημακοπούλου απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

«Έχω ήδη μια πρόταση για σίριαλ του χρόνου κι αν όλα πάνε καλά θα βρίσκομαι εκεί. Θέλω να δουλέψω, γιατί έναν χρόνο που έμεινα εκτός, λόγω του e-shop με τα παπούτσια, μου έλειψε. Από την άλλη, το brand μου με παπούτσια είναι κάτι που μου δίνει πολλά, γιατί είναι πολύ δημιουργικό και εκφράζει μια άλλη πλευρά μου», τόνισε η ηθοποιός στο Down Town, ερωτηθείς αν σκέφτεται να επιστρέψει στη δουλειά.

Διαβάστε τι άλλο ανέφερε:

Δεν θέλετε δεύτερο παιδί;
Το σκεφτόμαστε. Ειδικά πέρσι που ο Bruno έγινε 40, έγινε πιο έντονο αυτό. Αλλά αυτά δεν τα προγραμματίζεις και σου έρχονται. Μακάρι να έρθει. Το θέλουμε πολύ.

Ο Bruno τι λέει που δουλεύεις τόσες ώρες;
Ξέρεις υπάρχει το στερεότυπο ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πιο παραδοσιακοί, θέλουν τη γυναίκα στο σπίτι. Δεν έχει καμία σχέση ο Bruno με αυτό το στερεότυπο που λες. Είναι πολύ υποστηρικτικός, σέβεται τη δουλειά μου, χαίρεται με την επιτυχία μου, είναι ένας άντρας που δεν με βλέπει ανταγωνιστικά. Και εμένα μου αρέσει να δουλεύω. Δεν είμαι από τις γυναίκες που τους αρέσει να κάθονται. Κάθισα τέσσερα χρόνια όταν γεννήθηκε η κόρη μας, τα οποία ήταν αρκετά, αλλά ένιωθα τότε ότι έπρεπε να είμαι κοντά της 24 ώρες το 24ωρο, γιατί ήταν τα πρώτα της χρόνια.