Τρεις μήνες απομένουν για τον γάμο της Χριστίνας Μπόμπα με τον Σάκη Τανιμανίδη στη Σίφνο και οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Η Χριστίνα έχει επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρίσκεται ο αρραβωνιαστικός της και έχει αναλάβει τις λεπτομέρειες του γάμου. Στο πλευρό της είναι η μητέρα της, η πεθερά της και η κουμπάρα της Μαρίνα Βερνίκου.

Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz αναμένεται να παντρευτεί την 1η Σεπτεμβρίου στην όμορφη Σίφνο -αγαπημένο νησί της κουμπάρας τους- και να κάνει μια ρομαντική τελετή με φίλους, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα. Αν και οι δυο τους μάλιστα, κρατούν “κλειστά” τα χαρτιά τους, αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως το νυφικό της Χριστίνας θα είναι δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη, αλλά και πως όλος ο γάμος θα έχει ρομαντικό ύφος.

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά τώρα μπαίνοντας στην τελική ευθεία, η Χριστίνα βρέθηκε στη Σίφνο για να τακτοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες. Όπως είχε αποκαλύψει και η κουμπάρα του ζευγαριού δεν υπάρχει κανένα άγχος και παρά το φορτωμένο πρόγραμμα του ζευγαριού, όλα γίνονται όπως τα έχουν σχεδιάσει. “Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου. Η Σίφνος είναι το ωραιότερο νησί και να πηγαίνουν όλοι να το επισκέπτονται. Δεν υπάρχει άγχος”, είχε πει η Μαρίνα Βερνίκου.

Αυτό φαίνεται άλλωστε, και στο πρόσωπο της Χριστίνας Μπόμπα, που μπορεί να μην έχει αγχωθεί, αλλά σίγουρα ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα.

Δείτε το βίντεο: