Για τις ευκαιρίες που κρίνει πως δεν του δόθηκαν σε επαγγελματικό επίπεδο, ρώτησε η Σάσα Σταμάτη, τον Θανάση Πάτρα.

«Είσαι πολλά χρόνια στο χώρο, είσαι δουλευταράς και αισθάνομαι ότι δεν σου δόθηκε ποτέ μια ευκαιρία. Τι δεν έγλειφες; Δεν έκανες χατίρια; Δεν χτύπαγες πόρτες;» ρώτησε η Σάσα Σταμάτη.

«Τα είπε όλα!» αστειεύτηκε ο παρουσιαστής και συνέχισε… «Αυτό που λες ευκαιρίες… κάνεις αντικατάσταση ας πούμε σε εκπομπή και πάει καλά η εκπομπή μετά. Με την Αλιμπέρτη κάναμε μαζί την εκπομπή. Έφυγε η Σοφία, πήγε στον ΑΝΤ1 και εγώ έκατσα στον ALPHA, συνέχισα με την Γράβεζα, την Ρουμπέση. Μετά αποφασίστηκε να μην κάνω εγώ το πρωινό, ενώ πήγαινε πολύ καλά. Δεν ξέρω τι γίνεται. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Το κακό σου το υπενθυμίζουν οι άλλοι. Εγώ τα έχω καλά με εμένα, γιατί θεωρώ ότι τη δουλειά μου την κάνω πολύ καλά. Δεν έχω θυμώσει, ούτε με έχει πιάσει το παράπονο. Τη Σάσα για αυτό τη γουστάρω, γιατί ό,τι είναι να πει το λέει. Κι αυτό στη δουλειά μας είναι κατακριτέο.»

Όσον αφορά το αν έχει φιλική σχέση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον οποία κάποτε είχαν συνεργαστεί, ο Θανάσης Πάτρας απάντησε: «Με τον Γρηγόρη δεν μιλάμε. Δεν μαλώσαμε. «Πάγωσαν» οι σχέσεις μας. Κάποια στιγμή σταμάτησαν.»