Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μίλησε για τον ρόλο του ως παρουσιαστής στο Celebrity Game Night και αποκάλυψε πως εξαρχής ήξερε ότι δεν θα ήταν καλύτερος από την Σμαράγδα Καρύδη, η οποία παρουσίασε πρώτη το παιχνίδι.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην Real εξομολογήθηκε πως… βαριέται να πηγαίνει σε εκπομπές ως καλεσμένος.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Ευχαριστηθήκατε την παρουσίαση του «Celebrity Game Night» στον ΑΝΤ1;

Μου άρεσε πάρα πολύ! Μάλιστα το ήξερα, αφού είχα πάει και ως παίκτης. Ενιωθα ωραία, γιατί µου ταιριάζει, το γνώριζα και το ευχαριστήθηκα.

Φοβηθήκατε τη σύγκριση µε τη σύντροφό σας, Σµαράγδα Καρύδη;

Οχι, γιατί η Σµαράγδα είναι δικός µου άνθρωπος. Εξαρχής ήξερα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είµαι καλύτερος από αυτή. Οπότε δεν διαψεύστηκα, δεν συνέβη κάτι που πίστευα ότι θα γίνει αλλιώς, ώστε να προκύψει κάτι διαφορετικό.

Περάσατε µε επιτυχία τις εξετάσεις στη late night ζώνη. Πού την αποδίδετε;

∆εν είχα καµία πρεµούρα να βγάλω είδηση. Ερχονταν άνθρωποι και συζητούσα µαζί τους, όπως θα συζητούσαµε αν ήµασταν στο σπίτι µας. Αυτό φάνηκε στον κόσµο και σε αυτούς που ενδιέφερε.

Η καλή χηµεία των συνεργατών παίζει ρόλο στο τελικό αποτέλεσµα;

Κατά πολύ µεγαλύτερο ποσοστό από όσο φαντάζεται ο µέσος άνθρωπος.

Υπάρχει κάποια εκποµπή που απολαµβάνετε πραγµατικά να πηγαίνετε;

∆εν νιώθω πουθενά άβολα. Θα σας πω, όµως, από την καρδιά µου ότι δεν θα ήθελα να πηγαίνω σε εκποµπές, γιατί βαριέµαι. Πηγαίνω άλλοτε να στηρίξω, επειδή µου το ζητά κάποιος παρουσιαστής, και άλλοτε επειδή χρειάζεται να διαφηµίσω τη δουλειά µου. Πραγµατικά, σας µιλώ ευθαρσώς και από την ψυχή µου µέσα, βαριέµαι πάρα πολύ. Είναι µια διαδικασία που πρέπει τουλάχιστον ένα τρίωρο από τη ζωή σου να το αφιερώσεις σε αυτό. Να πας µε το αµάξι σου, να κάνεις την εκποµπή και να γυρίσεις. Αυτό είναι τρεις ώρες. Τρεις ώρες εµένα µε αποσπά από άλλα πράγµατα που θέλω να κάνω.