“Στον αέρα δεν φάνηκε τίποτα, αλλά μόλις τελείωσε η ζωντανή σύνδεση κατέρρευσα”

|
THESTIVAL TEAM

Για την κρίση πανικού που τον έπιασε την πρώτη φορά που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση, αλλά και το πως συνεχίζει να παλεύει το άγχος του, μίλησε ο Σπύρος Λάμπρου στον Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα.

«Έκανα το πρώτο live το 1998 στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Τι νέα σήμερα;» που παρουσίαζε η Πόπη Τσαπανίδου. Έπαθα κρίση πανικού. Στον αέρα δεν φάνηκε τίποτα, αλλά μόλις τελείωσε η ζωντανή σύνδεση κατέρρευσα. Την επόμενη μέρα είχα ξανά live. Το έβγαλα και αμέσως μετά με έκοψε κρύος ιδρώτας. Λέω «θα πεθάνω από το άγχος». Πάω σε έναν φίλο μου ψυχίατρο και του λέω: «Δώσε μου ό,τι φάρμακα έχεις. Να βγάλω μερικές μέρες μέχρι να παραιτηθώ. Θα αλλάξω δουλειά.» Μου λέει: «Κανένα χάπι. Βγες μπροστά και πάλεψε το! Θεώρησα ότι μου κάνει πλάκα. Το πάλεψα όμως. Από τότε κάθε φορά πριν από το live έχω άγχος. Συνεχίζω να το παλεύω και έφτασα να κάνω live ολόκληρες εκπομπές. Γι’ αυτό πιστεύω πως όταν θέλουμε κάτι μπορούμε να το καταφέρουμε!», αναφέρει.

spiros.jpg

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.