Για το στυλ που επιλέγει στις εμφανίσεις του μίλησε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Κρικοριάν και «Στη Φωλιά των Κου Κου» ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης, ενώ απάντησε και στον χαρακτηρισμό «γύπα» που του απέδωσε ο Τιμολέων.

«Δουλεύω πολλές ώρες και φοράω τα μαγειρικά ρούχα της δουλειάς, όταν πηγαίνω στη δουλειά θα φορέσω κι εγώ τις φόρμες μου και συνειδητοποίησα ότι τις περισσότερες ώρες της ζωής μου τις περνάω με συγκεκριμένα ρούχα, οπότε στον ελεύθερο μου χρόνο, στην προσωπική μου ζωή, έχω επιλέξει να ντύνομαι λίγο πιο προσεγμένα.»

«Από τότε που μπήκα στο παιχνίδι έχω πάρει 10 κιλά» εκμυστηρεύτηκε ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef, ο οποίος δήλωσε πως: «Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι άβολα, είναι όταν ο κόσμος, παιδιά κυρίως σε προσεγγίζουν και σου ζητούν να υπογράψεις αυτόγραφο. Δεν είμαι ούτε τραγουδιστής, ούτε ποδοσφαιριστής. Είμαι μάγειρας… τι αυτόγραφο;»

«Ο Τιμολέων πρόσεχε πάρα πολύ το ντύσιμο του. Είναι μετροσέξουαλ. Και τις κρεμούλες του θα βάλει και θα προσέξει και όλα αυτά», ανέφερε για τον συνάδελφό του και νικητή του MasterChef, ενώ όταν πληροφορήθηκε πως τον αποκάλεσε «γύπα», εκείνος απάντησε ότι είναι απλώς κοινωνικός.

Δείτε το βίντεο: