«Κα@@@ σε μισώ» λέει οο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης και έρχεται αντιμέτωπος με συναδέλφους, πρώην συντρόφους και ενώσεις πολιτών που τον κατηγορούν για κατάντια και κατρακύλα. Αλλά και με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας και άλλες ενώσεις που ετοιμάζονται για «δικαστικό πόλεμο».

«Η Τέχνη πολλές φορές είναι βιωματική, άλλες φορές όχι» απαντάει στην «ΜΠΑΜ» ο Χρήστος Δάντης μέσω του εκπροσώπου του, Σαγκάν Ρώρου, και συνεχίζει: «Η Τέχνη δεν έχει όρια, και έτσι πρέπει να είναι. Τόσα τραγούδια βρίζουν, αυτό τους πείραξε; Δεν ξέρω αν ο Δάντης το έγραψε για κάποια συγκεκριμένη ή του ήρθε έτσι απλά, αλλά, όπως και να'χει, θα βάλουμε όρια στην Τέχνη; Τώρα, αν κάποιοι πειράχτηκαν, τι να πω, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα ανάλογα με τις εξελίξεις».

Με αυτή τη δήλωση η πλευρά του Χρήστου Δάντη, που βλέπει το τραγούδι να γίνεται viral στο Διαδίκτυο, απαντάει στους επικριτές του, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι έχει προκαλέσει ενώσεις γονέων, ισότητας και φυσικά όλες τις πρώην συντρόφους τους αφού, όπως λέει μέσω του συνεργάτη του, Σαγκάν Ρώρου, «ο καλλιτέχνης πολλές φορές γράφει βιωματικά».

Μάλιστα, ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης υποστήριξε: «Έχει γίνει πολύ ντόρος και πολύ θέμα για αυτό το τραγούδι, γιατί έχει μια πολύ κακόηχη λέξη για αυτούς, τη λέξη κ@@@ λα, και έχει κολλήσει όλος ο κόσμος και εν πάση περιπτώσει δεν έχω καταλάβει γιατί έχει κολλήσει. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος τώρα, εδώ και μια πενταετία έχουμε τραγούδια με ύβρεις μέσα. Έχω ένα κοριτσάκι επτά ετών, το οποίο πριν από δύο χρόνια άρχισε να τραγουδάει ένα τραγούδι που λεγόταν "Μέσα στο καυτό μου μπικίνι". Βεβαίως και διαφωνούσα να το τραγουδάει το κοριτσάκι μου αυτό, το οποίο δεν καταλαβαίνει βέβαια τι σημαίνει, αλλά όταν διαφωνώ με κάτι που δεν θέλω να ακούσει το παιδί μου, απλώς του το κρύβω. Δεν υπάρχει λογοκρισία και στέρηση του λόγου και της έκφρασης στην Τέχνη, όποια κι αν είναι αυτή, γιατί Τέχνη είναι ακόμη και το Happy Birthday».