Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούν για…

|
THESTIVAL TEAM

Έχουν περάσει περίπου δύο μήνες από τότε που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άφησε πίσω της τις καρύδες και το σανίδι του Άγιου Δομίνικου. Είναι πλέον πιο ανανεωμένη από ποτέ και σίγουρα όλη αυτή η εμπειρία θα της μείνει αξέχαστη. Σε πρόσφατη συνέντευξη στο εβδομαδιαίο περιοδικό You, μίλησε για τις νύχτες της στο Survivor αλλά και τι είναι αυτό που όταν την ρωτούν, την φέρνει σε δύσκολη θέση.

Τι σκεφτόταν άραγε η Κωνσταντίνα τις μοναχικές νύκτες στον Άγιο Δομίνικο;

«Τη ζωή μου όλη. Από την ηλικία των πέντε και μετά. Τη γιαγιά μου στα Τρίκαλα που μεγάλωσα, το νησί μου τη Ρόδο. την οικογένεια μου. Οτιδήποτε έκανα εκεί λειτουργούσε σαν λύτρωση για μένα, συγχώρεσα άτομα που είχαν κάνει λάθος για μένα και είχα κάνει λάθος εγώ γι’ αυτούς, ήθελε πολλή δουλειά για να το καταφέρω… Με τα περισσότερα παιδιά ήρθαμε κοντά και περάσαμε ατελείωτες ώρες συζητώντας μεταξύ μας για τα ενδιαφέροντά μας, γι’ αυτά που μας απασχολούν…»

Πώς ήταν το πρώτο της βράδυ μέσα στο παιχνίδι;

«Δεν κοιμήθηκα όλη νύχτα, αλλά δεν με πείραξε καθόλου. Μπήκα την τέταρτη μέρα, μακάρι να ήμουν από την πρώτη. Με είχαν προετοιμάσει τα παιδιά για όλες τις συνθήκες εκεί, αλλά εγώ ζούσα όλες εκείνες τις στιγμές. Η μητέρα μου, μου είπε πως όταν με είχε δει να τρέμω από το κρύο και από την πείνα για δύο μέρες δεν μπορούσε να φάει, στεναχωριόταν, ξέρεις πώς είναι τώρα οι γονείς» αναφέρει η Κωνσταντίνα.

Ενώ για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης με απώτερο σκοπό μια υπέρογκη αμοιβή και μια δική της εκπομπή στον σταθμό του ΣΚΑΙ απαντά: «…Με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν με ρωτούν για τα οικονομικά μου. Εγώ μπήκα στο παιχνίδι γιατί ένιωσα ότι αυτό ήθελα να κάνω. Ήθελα να δείξω ποια είμαι, να δοκιμάσω τα όρια μου και να κάνω μια ανασκόπηση του εαυτού μου. Ο καθένας μπορεί να φαντάζεται αυτό που θέλει. Σκέφτομαι κάποιες φορές ότι η ζωή μου είναι σαν ταινία πολλές φορές. Ό, τι έζησα ήρθε ξαφνικά, ό,τι έγινε το προσεγγίζω σαν να ήταν να γίνει.» δηλώνει η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.