Γιώτα Νέγκα: Είναι λάθος γραμμένη στο ίντερνετ η ηλικία μου

|
THESTIVAL TEAM

Για την εποχή που μετρούσε έναν έναν αυτούς που έρχονταν να τη δουν, αλλά και την ηλικία της μίλησε μεταξύ άλλων στο Down Town, η Γιώτα Νέγκα.

Πριν από τις εποχές της μεγάλης δόξας υπήρξαν φορές που τραγούδησε σε άδεια μαγαζιά

 «Υπήρξε περίοδος που ένιωθα πως γνώριζα προσωπικά κάθε θεατή, έναν έναν τη φορά. Και κάθε φορά μετρούσα παραπάνω κεφάλια. Αλλά οι χθεσινοί δεν είχαν φύγει. Είχε αρχίσει να δημιουργείται ένας πυρήνας. Στην δική μου πορεία, όλα σιγά σιγά συνέβησαν. Και μου αρέσει που συνέβησαν έτσι».

-Και αν σας έλεγα ότι όλα αυτά θα πάψουν για κάποιο λόγο να υπάρχουν; Υπάρχει plab b;

«Θα μου τα στερήσουν τα τραγούδια. Είμαι σίγουρη. Η ζωή, η ηλικία, όλα έχουν ένα τέλος. Όλοι συνταξιοδοτούνται κάποτε, έτσι δεν είναι; Τότε θα ασχοληθώ περιφερειακά με το τραγούδι, ως καθηγήτρια φωνητικής. Θα μείνω στον χώρο του τραγουδιού με όποιο τρόπο μπορώ».

-Λέτε αλήθεια για την ηλικία σας;

«Πώς να την κρύψω; Είναι γραμμένη στο ίντερνετ, όπου μάλιστα μου έχουν προσθέσει και τέσσερα χρόνια. Και με παρότρυναν οι φίλοι μου να κάνω κάτι για να το αλλάξω, αλλά σκέφτομαι ότι θα το βλέπουν και θα λένε «καλά κρατιέται αυτή για την ηλικία της».

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.