Ήρεμη, συνειδητοποιημένη και κυρίως πιο ώριμη, μετά την εμπειρία της στο «Survivor», η Όλγα Φαρμάκη δείχνει να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή της, κάνοντας μια νέα αρχή.

Όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς αποφάσισε να αφοσιωθεί στη μόδα, που τόσο πολύ της αρέσει, αλλά και σε προσωπικό, επιλέγοντας πλέον να κρατήσει τη σχέση της με τον επιχειρηματία Σταύρο Μαντόπουλο μακριά από τα φωτογραφικά φλας. Αν και πολλοί είχαν συνδέσει την οικειοθελή αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης πριν από περίπου ενάμιση μήνα με τη σχέση της, καθώς, σύμφωνα με επίσημη δήλωσή της, της είχαν λείψει οι δικοί της άνθρωποι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μπορεί να έγιναν ζευγάρι μόλις λίγες εβδομάδες αφότου εκείνη έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο, όμως, όπως είχε τονίσει σε πρόσφατες δηλώσεις της η ίδια, δεν ήταν ο σύντροφός της ο λόγος που πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor».

«Αν ήταν να με επηρεάσει, δεν θα πήγαινα εξαρχής. Θεωρώ ότι όποιος σε αγαπάει και θέλει να είναι δίπλα σου στηρίζει και τις επιλογές σου. Στην προκειμένη περίπτωση με στήριξε από την αρχή».

Η τελευταία φράση της είναι και ενδεικτική της ποιότητας της σχέσης που έχουν χτίσει οι δυο τους εδώ και λίγο καιρό. Η εντυπωσιακή καλλονή φαίνεται ότι μέσα στο παιχνίδι έκανε την αυτοκριτική της και τώρα επιλέγει να προστατεύσει την προσωπική της ζωή. Άλλωστε, η γεύση που της είχε αφήσει η παλιά της στάση απέναντι στα ΜΜΕ ήταν πικρή και, όπως συχνά παραδέχεται σε δικούς της ανθρώπους, δεν της βγήκε σε καλό.

Έχοντας διαγράψει από τις προσωπικές της σελίδες στα social media όλες τις φωτογραφίες με τον πρώην αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ολγα προχωρά συναισθηματικά με τον μπον βιβέρ επιχειρηματία, ο οποίος ασχολείται με την ενοικίαση υπερπολυτελών σκαφών αναψυχής και θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας. Η γνωριμία τους μετρά αρκετά χρόνια, γι’ αυτό και ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί την ερωτική σχέση που είχε αναπτυχθεί πλέον ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, το ζευγάρι δεν έχει συγκατοικήσει ακόμη, αλλά οι επισκέψεις του ενός στο σπίτι του άλλου είναι συχνές. Αλλωστε, η σχέση αυτή βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν βιάζονται.