Ανέβηκαν οι τόνοι στο Power of love. Το παιχνίδι με τις καυτές ερωτήσεις και τα «Ναι» ή «Όχι» έκανε πάλι το θαύμα του! Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί είχε ρωτήσει πριν λίγες ημέρες τον Παναγιώτη Θεόφιλο, αν πιστεύει ότι η Άννα Λορένη τον χρησιμοποιεί στο παιχνίδι. Η Άννα δήλωσε παρεξηγημένη από τα όσα είδε στο βίντεο και σχολίασε ανάλογα. «Πιστεύω ότι την ερώτηση την έκανε για να δει αν ο Σωκράτης θα απαντήσει από την καρδιά του ή τηλεοπτικά. Πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρο ότι ο Σωκράτης πιστεύει ότι εγώ εκμεταλλεύομαι τον Παναγιώτη, αλλά δεν μπορεί για λόγους εικόνας και εντυπώσεων να το πει. Όσοι γέλασαν με την ψυχή τους στην ιδέα ότι κάποιος εδώ μέσα μπορεί να κοροϊδεύει κάποιον άλλον, για εμένα είναι κακόγουστο. Γιατί μας αμφισβητούν όλοι απ’ έξω που το βλέπουν στην τηλεόραση, αλλά το να αμφισβητούμε ο ένας τον άλλον, εγώ το θεωρώ κακία. Ο χρόνος θα δείξει για όλους. Ο Σωκράτης έχει αμφισβητήσει την ίδια την Κυριακή, οπότε δεν με ενοχλεί τόσο από τον Σωκράτη».

Ο Σωκράτης προσπάθησε να εξηγήσει ότι πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι και είπε: «Παίξαμε ένα παιχνίδι και όλοι κάναμε καυτές ερωτήσεις ο ένας στον άλλον και επειδή είμαστε αντροπαρέα απλά γελάσαμε λίγο με το «Όχι, όχι, όχι», τώρα εσύ που το βλέπεις σαν βίντεο, γιατί το λες σαν κακία δεν καταλαβαίνω. Δεν ειπώθηκε κάτι πίσω από εσάς. Δεν καταλαβαίνω και για αυτό που λες για την Κυριακή. Γιατί σου βγαίνει αυτή η αντίδραση. Πριν πέντε λεπτά έλεγα για εσάς σαν ζευγάρι. Δεν έχω αμφιβολία. Το λέω με το χέρι στην καρδιά κι εγώ. Το παραδέχομαι ότι στην αρχή μπορεί να είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά όσο σας παρατηρώ βλέπω ότι πραγματικά είναι αληθινό αυτό. Και το χαίρομαι.»

«Η ερώτηση του Σωκράτη μπορεί να ήταν και στοχευμένη για να δει πως θα αντιδράσω. Τα παιδιά γέλασαν με το γέλιο του Σωκράτη. Όταν εγώ λέω «Όχι» και ο Σωκράτης λέει «Ψεύτης» μετά, αυτό με ενόχλησε. Όταν τον ρωτάω εγώ, το ότι κάθεται και σκέφτεται δύο λεπτά…», συνέχισε να λέει ο Παναγιώτης Θεόφιλος.

Δείτε το βίντεο: