Στέλιος Κρητικός: Από την πρώτη στιγμή που μπήκε ο Σώζων στο παιχνίδι…

|
THESTIVAL TEAM

Για την εμπειρία του από το ριάλιτι επιβίωσης “Survivor” αλλά και για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός σε συνέντευξη που έδωσε στο “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τη Βίκυ Διαμάντη.

Τι συνέβη με τον Σώζοντα;

Ένας άνθρωπος με τον οποίο μοιραζόμασταν την ίδια παραλία, που τον πήρα από την πρώτη στιγμή να τον συμβουλεύσω, να τον προστατέψω και μου έδειχνε εκτίμηση και σεβασμό, μου έλεγε ότι με θεωρεί έμπνευση και μου έκανε δώρο κοχύλια για να τον θυμάμαι –γιατί εκεί κάναμε τέτοια απλά δώρα ο ένας στον άλλον- δεν μπορώ να διανοηθώ ότι με κατηγορούσε πίσω από την πλάτη μου.

Προς τα έξω όμως φαινόταν ότι τον είχατε απομονώσει…

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε έβλεπα ότι ήταν πάρα πολύ αγχωμένος και πιεσμένος. Πεινούσε κάθε μέρα και δημιουργούσε εντάσεις. Αυτές τις εντάσεις δεν μπορούν όλοι να τις διαχειριστούν. Εγώ τις διαχειρίστηκα, όταν δίπλα του και προσπαθώντας να του μιλάω, τον επέλεγα να παίξει δίπλα μου, αλλά και στα κουίζ γιατί ένιωθα ότι μαζί μου αισθανόταν πιο χαλαρός και ασφαλής.

Ακολουθήστε το Thestival στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.