Για την μεγαλύτερη κατάκτηση της ζωής της, την απόκτηση της κόρης της Αφροδίτης η οποία σπουδάζει Μουσική στο Λονδίνο μιλάει η Εβελίνα Παπούλια, η οποία αποκαλύπτει και το πόσο τρυφερή μαμά είναι...

Διαβάστε όσα ανάφερε στην εφημερίδα Real:

Επιστρέφει από το Λονδίνο για λίγες ημέρες η κόρη σου, η Αφροδίτη. Επαθες κανένα στερητικό με το που έφυγε για σπουδές;
Στερητικό… Στερητικό όχι, αλλά, όσο να ’ναι, μου έλειψε το κοριτσάκι μου και δεν βλέπω την ώρα να έρθει στην αγκαλιά μου! Μη φανταστείς ότι δεν πήγα Λονδίνο ή δεν ήρθε ξανά εκείνη. Τότε δεν θα το άντεχα. Τώρα καταλαβαίνω τη μαμά μου, όταν είχα φύγει για σπουδές στην Αμερική. Ευτυχώς, το κοριτσάκι μου πήγε πιο κοντά κι έτσι βρίσκουμε περισσότερες ευκαιρίες και πετάμε η μια κοντά στην άλλη.

Σπουδάζει μουσική εκεί, έτσι;
Μουσική, τραγούδι και σύνθεση και είναι ενθουσιασμένη γι’ αυτό, όπως και εγώ.

Είναι ο ρόλος της μαμάς ο σημαντικότερος;
Ο σημαντικότερος! Είναι ό,τι πιο ακριβό έχω στη ζωή μου η κόρη μου. Προσπαθώ να μην… πέφτω πάνω της, να μην την καπελώνω, να μην την ελέγχω κι έχω να σου πω ότι τα καταφέρνω μια χαρά. Εχω την αγωνία της που δεν είναι πια κοντά μου, αλλά κατανοώ απόλυτα την ανάγκη της να ανοίξει τα φτερά της και να βάλει τα στοιχήματά της, όπως είχα κάνει κι εγώ.

Είναι και καλλονή.
(σ.σ.: χαμογελάει). Είναι πολύ όμορφη, ναι!

Και η μαμά της δεν πάει πίσω.
Η μαμά της προσέχει για να έχει (σ.σ.: γελάει)! Φροντίζω τον εαυτό μου και με διατροφές και με μπότοξ, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θέλω να αλλάξω, όπως βλέπω να συμβαίνει σε συναδέλφους μου, εντός κι εκτός Ελλάδας. Οι ηθοποιοί, αν παγώσει το πρόσωπό τους, χάνουν ένα δυνατό χαρτί τους το πιο δυνατό και δεν θέλω να το διακινδυνεύσω. Κάνω μόνο όσα είναι απαραίτητα για την καλύτερη εικόνα μου.