Στον Α' ημιτελικό σταμάτησε η πορεία της χώρας μας στη Eurovision.

Από τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέφερε Στη φωλιά των Κου Κου πως: «Η Γιάννα έχει αποφασίσει να πάρει αυτό που συνέβη πιο εσωτερικά. Χθες, σχεδόν δεν κατέβηκε κάτω από το ξενοδοχείο της, ήθελε να είναι στο δωμάτιό της. Είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη και θα ήθελε κάποια στιγμή να ανεβάσει ένα μήνυμα μέχρι τον τελικό για να εξηγήσει τι πήγε λάθος».

Σε συνέντευξη που έδωσε η Βικτώρια Χαλκίτη, η οποία ηγήθηκε των φωνητικών, αποκάλυψε τα εξής: «Ήταν πολύ περίεργο όλο αυτό, εγώ δεν το πίστευα. Μέχρι τελευταία στιγμή έλεγα, αλλά δεν… Η Γιάννα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, είναι πολύ λογικό και όλοι μας είμαστε στεναχωρημένοι γιατί θέλαμε να περάσουμε στον τελικό και να φέρουμε μια καλή θέση. Όταν βγήκε στη βραδινή πρόβα, εκεί που ψηφίζουν οι κριτές, εκεί ήταν που έγιναν όλα τα λάθη. Ευτυχώς που δεν είχαμε τίποτα πιο επικίνδυνο, γιατί έσκασαν τα πυροτεχνήματα ενώ δεν έπρεπε και ήταν πολύ μπροστά. Είναι επικίνδυνα αυτά. Θα μπορούσε να τραυματιστεί».

Το παγωμένο κλίμα που επικράτησε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων περιέγραψε στην κάμερα και η Ειρήνη Ψυχράμη: «Η Γιάννα έφυγε γρήγορα γιατί ήταν και κουρασμένη και φορτισμένη. Εμείς καθίσαμε και απλώς είχαμε στιγμές σιωπής».

Δείτε το βίντεο: